Права и задължения

Добре дошли в нашият онлайн магазин предназначен за Вас и Вашето дете  bulstor.com. Ние предлагаме само оригинални маркови продукти на достъпни цени. Всички артикули са налични в България. За търговци на едро специални пакетни цени. Използването на този уеб сайт означава, че вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. bulstor.com си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

1. Как да направя поръчка

За да пазарувате от нас не е необходима задължителна регистрация. При натискане на бутона Купувам Ви излизат няколко полета, които трябва да попълните, като най-важното е с телефона по който ще се свържем с вас за потвърждение на покупката. Може да правите поръчка и по телефона. Доставката е от 2 до 5 дни чрез куриерска фирма Еконт или Спиди с опция за преглед и тест. Доставката е за сметка на купувача.

2. Право на отказ и връщане на стоката 

Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана; цялостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките Вие ще получите парите си обратно на следващия ден, след като върнатите стоки бъдат получени. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.